• Koishopper.nl

  Michel Drost – Koishopper.nl

  “Veek studio heeft het logo voor Koishopper.nl ontworpen. Na een avond gezellig brainstormen waar ik mijn idee, verwachting en het gebruik van het logo heb verteld, heeft Nelleke hier goed op ingespeeld.
  Mijn favoriete Koi soort, de Asagi, is door Nelleke voor mijn logo gebruikt. Ook het oorspronkelijke land van herkomst, Japan, speelt een rol in het logo. Nelleke heeft perfect aangevoeld waarnaar ik op zoek was. Twee voorstellen die allebei goed waren en die de keuze lastig maakten. Uiteindelijk hebben we besloten om voor het tweede voorstel te gaan. Voor een verfrissende en professionele aanpak kan ik Veek studio iedereen aanraden. Nelleke bedankt voor je input en uitwerking!”

 • Diamsi International

  Amrish Persad – Diamsi International

  “Ik wilde mijn offertemap en logo re-designen, een kennis adviseerde mij om dit te laten doen door Nelleke van Veek studio. Wat was ik BLIJ dat hij Nelleke had aangeraden, toen ik mijn nieuwe offerte map zag was mijn eerste reactie “WAUW”. Wat is zij creatief zeg, ik had niet verwacht dat het zo een mooie en professionele offerte map zou worden. Naast mijn offertemap en logo heb ik ook meteen mijn visitekaart laten re-designen en mijn briefpapier laten ontwerpen. Haar werkwijze vond ik zeer prettig en professioneel, ze is goed te bereiken en reageert snel. Daarnaast geeft ze goed advies waardoor ik snel beslissingen kon nemen. En als belangrijkste punt heeft het mij veel tijd en moeite bespaart, nadat ze zich verdiept heeft in het bedrijf gaat ze aan de slag. De eerste voorstellen waren meteen goed er waren maar een paar kleine aanpassingen nodig, zeer prettig is dat.
  Ben meer dan tevreden over het eindresultaat (kwaliteit) en dat in combinatie met de werkwijze en schappelijke prijs, maakt Veek studio 100% een aanrader.”

 • Styleshopper

  Caroline Wirtz – Styleshopper

  “I Love pink!
  Nog elke dag word ik vrolijk van het Styleshopper logo dat ontworpen is door Nelleke van Veek studio. Door de vierkante vorm wordt het visitekaartje een paar slagen gedraaid totdat mensen herkennen wat het is 🙂 Nelleke je bent een topper en een aanrader!”

 • Stichting Orion

  Jelka de Bruin – Stichting Orion – Openbaar Speciaal Onderwijs Amsterdam

  We waren op zoek naar een nieuw, opvallend & passend, duidelijk & herkenbaar gezicht voor onze organisatie. Veek studio heeft ons dat geboden door met haar creativiteit, oog voor detail en verstand van zaken echt iets unieks neer te zetten. Wat ik vooral heel fijn vind is de manier waarop zij kijkt naar dingen, de prettige samenwerking, dat niet alles uurtje factuurtje is, maar bovendien: dat we altijd komen tot een eindresultaat waar we allebei meer dan tevreden mee zijn.

  Nel: je bent een topper! Een vakvrouw zoals je ze maar zelden tegenkomt!

 • Kiveli

  Francisca van der Steen – Kiveli

  “Nelleke heeft het visitekaartje en de website ontworpen voor Kiveli, creatieve begeleiding voor kids. Al tijdens het kennismakingsgesprek was haar betrokkenheid voelbaar. En zowel bij de visitekaartjes en de website was haar creatieve vertaling verrassend anders dan ik had verwacht. Direct pakkend. Bij de uitwerking van de ontwerpen was het zoeken voor ons beide, maar in die zoektocht bleef Nelleke professioneel, open en voortdurend gericht op mijn tevredenheid als klant. Het eindresultaat past dan ook helemaal bij mij en mijn bedrijf. Daarnaast is Nelleke ook gewoon een frisse, stoere jonge vrouw met wie het heel prettig werken is!”

 • Bruna BV

  Jelka de Bruin – Bruna BV

  “Nelleke is great in her work! She’s creative, a professional and an expert in the field. I really enjoy working with her!”

 • MUAD

  Tanja Komen & Suzanne de Laat – Master of Urban and Area Development

  “Wij ervaren de samenwerking met Veek studio als meedenkend en vernieuwend. Daarnaast is Veek studio supersnel en dat bevalt ons erg goed.”
  “Nelleke is een uitstekende, creatieve ontwerpster. Ze heeft voor ons verschillende brochures ontworpen en een website, naar volle tevredenheid. Ze weet iedere keer weer een verrassend ontwerp te presenteren, ook al is er een context waar ze rekening mee moet houden.”

 • Nolitha

  Froukelien IJntema – Nolitha

  “Nelleke maakt wáár waar Veek studio voor staat en méér: ze verdiept zich in waar je mee bezig bent en denkt vervolgens serieus mee, ook buiten opdrachten om! Dat doet ze met lichtvoetigheid en een knipoog zodat je met een ‘lachend smoel’ je weg vervolgt. Ze is een verrijking voor mijn netwerk!”

 • Marketingprojecten

  Madelon Ravenhorst – Marketingprojecten.nl

  “Veek studio heeft al meerdere keren een mooi en effectief magazine in elkaar gezet voor mijn klant Loeff’s patent. Ook heeft zij de vormgeving van mijn eigen website verzorgd. Nelleke is zeer creatief en komt met verrassende ideeën. Gezamenlijk realiseren we een eindproduct waar de klant trots op is!”

 • Markendael

  Bastiaan Dikker – Markendael Advies & Opleidingen

  “We zijn erg trots op onze nieuwe huisstijl. Nelleke heeft veel gevoel voor design, weet als geen ander door te pakken en denkt op een prettige manier mee. Met als resultaat een fris ontwerp, dat onze verwachtingen ver te boven gaat! Nelleke heeft eigenlijk onze passie voor het trainersvak weten te vertalen naar een unieke en levendige huisstijl. Een hele mooie prestatie. In de toekomst komen wij zeker terug bij Veek studio.”

 • Joods Hospice Immanuel

  Sasja Martel – Joods Hospice Immanuel

  “Nelleke is als geen ander in staat een visie om te zetten in grafische vormgeving. Zij heeft alle vormgeving voor het Joods Hospice Immanuel in Amsterdam voor ons gedaan en het past precies bij de visie en de sfeer: vol leven en zeer professioneel.”

 • Naomi Querido

  Naomi Querido – &Q copy, content en communicatie

  “Nelleke heeft mijn visitekaartje ontworpen en daar krijg ik al jaren complimenten over! Ik werk graag met Nelleke samen aan communicatieprojecten omdat Nelleke/Veek studio de vraag goed in kaart brengt, meedenkt met haar opdrachtgevers en oog heeft voor detail. Haar concepten zijn dan ook verrassend, origineel en roepen vaak een grote glimlach op!”

 • Zie-hier.nu

  Irene Vijfvinkel – Zie-hier.nu

  “Nelleke heeft mijn Pentagram Cherry Fotografie logo en huisstijl ontworpen en ik vind het prachtig! Ik was vooral verrast door de hoeveelheid verschillende schetsen die tot het uiteindelijke resultaat hebben geleid. Als je Nelleke een ontwerp laat maken weet je zeker dat ze meedenkt en er veel creatieve energie in stopt. Nelleke is een aanrader!”

 • Kitemag

  Thijs Vunderink – Kitemag

  “Nelleke verzorgt de volledige opmaak van aangeleverd tekst- en beeldmateriaal. Vanuit rauw materiaal ontstaat door haar ingevingen en strakke manier van grafisch vormgeven elke keer weer een fantastisch eindproduct! Ook redactioneel geeft ze bij elke editie een kritische bijdrage. Snelle, effectieve communicatie ondersteunt deze werkwijze. Ik ben erg blij met haar inzet voor Kitemag!”

 • Paardenspieren.nl

  Anjo van Walderveen – Paardenspieren.nl

  “Veel positieve reacties heb ik gehad op mijn website ontworpen door Nelleke. Ze is zeer creatief, werkt snel en accuraat. Veek studio is een echte aanrader.”

 • Mobas Projects

  Mobas Projects

 • Relatie Academie

  Relatie Academie

  “Als je een origineel en pakkend beeldmerk zoekt, is Veek Studio de plek. Nelleke is creatief, denkt mee en haar originaliteit en vermogen om op jou af te stemmen maken dat ze een logo creëert dat echt helemaal past bij jou en je bedrijf. Vervolgens zet ze dat weer om in opvallende visitekaartjes, speelse borden voor buiten op je pand, koppen voor de website of nieuwsbrief.  Natuurlijk is ze eigenwijs zoals een vormgever hoort te zijn. Tegelijk is ze écht klantgericht: Nelleke is pas tevreden als jij tevreden bent.  Nelleke groeit met je mee naar mate jij in je huisstijl groeit. Ik ga haar nu vragen mee te denken over de belettering van mijn auto.”

 • Bergenwerkt

  Sandra Rijnen – Bergenwerkt (Pal voor u)Bergenwerkt (Oncologica)Bergenwerkt (Geboortekaart)

  ”Bij Nelleke heb ik altijd aan één woord genoeg. Vaak zie ik het nog niet helemaal voor me en dan heeft Nelleke hem al te pakken.’Denk wel dat ik het weet’, zegt ze al na één zin. En dat is dan nog zo ook. We komen altijd snel tot een goed resultaat. Met Nelleke werken, dat gaat altijd soepel. Ze is erg flexibel, heeft een hele herkenbare stijl én veel humor. Het is altijd lachen, als het over werk gaat én ook privé. Ik vind het erg belangrijk dat je ook een persoonlijke klik hebt. Dat zit wel goed. Als je een goede, professionele vormgever zoekt, dan moet je bij Nelleke zijn!”

 • Football Maties

  Football Maties

  “Veek Studio heeft voor de Stichting Football Maties de huisstijl ontwikkeld. Het design voor onze website gemaakt. Daarnaast zijn er posters ontworpen voor inzamelacties, een hoes voor onze CD en advertenties voor onder andere de NRC Charity Awards, stopperadvertenties voor diverse bladen, kranten etc.
  Wij zijn zeer tevreden over Veek Studio, niet alleen door de belangeloze inzet, maar vooral omdat de stijl zo goed bij ons past. De huisstijl sluit naadloos aan op ons doel en dat is het inzamelen van gebruikte voetbalschoenen voor Kids in Afrika. Kwaliteit en service zijn erg goed, de spijker wordt altijd op de kop geslagen. Wij kunnen met een gerust hart de opdracht aan Veek Studio overlaten. Het komt goed!”

 • Jelle Rijpma Advies

  Jelle Rijpma Advies

  “Voor Jelle Rijpma Advies heeft Veekstudio diverse keren haar creatieve licht laten schijnen. We zijn erg tevreden met haar ontwerpen, maar zeker ook over de samenwerking. Nelleke denkt mee en weet met humor efficiënt en doeltreffend te zijn.”

 • The House of Books

  The House of Books (EroRomanJeugd – Crime etc)

 • Rabobank

  Rabobank in opdracht van Schrijf-Schrijf.

 • Studio Valentijn

  Annelies Valentijn – Studio Valentijn

  “Maak ik even de blits met m’n nieuwe glow-in-the-dark visitekaartjes. 100% tevreden met het eindresultaat, laat Nelleke maar schuiven!”