Logo’s

Een hele nieuwe huisstijl begint bij het logo. Het oude logo van het Samenwerkingsverband heb ik als basis gebruikt om het passend bij hun huidige aanpak om te vormen. Hierbij is mijn uitgangspunt altijd dat het helder moet zijn waar het voor staat en het moet passen als een jas. En als zo’n proces volbracht is en er een eindproduct is dat aan de (onderwijs-) wereld getoond moet worden, is een tromroffelende-animatie om dit te presenteren erg fijn.

Het Samenwerkingsverband van de Utrechtse (speciale) basisscholen barst van de expertises. Kennis die ze gebruiken om ieder kind in de stad een passende onderwijsplek te kunnen bieden. Die kennis is gebundeld in speciale teams. Zo is er bijvoorbeeld een team voor kinderen die hulp nodig hebben vóór ze naar school gaan, of een team dat haar expertise samen met Taalschool Utrecht inzet voor kinderen die vanuit een ander land naar Utrecht zijn gekomen.

Om te begrijpen welk team wat doet is er visuele herkenning nodig. Ieder team een eigen gezicht in 1 zelfde Samenwerkingsverband Utrecht PO huisstijl.

Jaar
Categorie
Tags
Logo, teamlogo